Atklājusies informācija par krāpnieci Evitu, kuras dēļ vīrieši zaudēja prātu un bija gatavi uz visu

Raidījums Bez Tabu publicējis informāciju par peripētijām ap kādu Evitu – viltīgu dāmu, kuras dēļ vīrieši esot zaudējuši prātu, un bija gatavi uz visu!

 

Ir zināms, ka tikai gada laikā vien Evita esot savos mīlas tīklos ievilkusi kā minimums divus vīriešus un tad “aptinusi ap pirkstu” – no kungiem “izsūkusi” pamatīgas naudas summas. Ir rī pamatotas aizdomas, ka minētie kungi nav vienīgie, kas kļuvuši par dāmas  upuriem.

 

Jau pērn izskanēja pirmā informācija par Evitas nedarbiem. Raidījumam “Bez Tabu” palīdzību  lūdza Jānis no Preiļiem, bet vēlāk arī Rodrigo no Jēkabpils. Abu kungu pārdzīvotajos mīlas stāstos ir vairākas kopīgas lietas- piemēram, gan Jānis, gan Rodrigo Evitas dēļ bija gatavi teju uz visu un bija kā prātu zaudējuši. Gala rezultātā abi palika ar saulaztu sirdi un tukšiem makiem.

Tā, Jānis kopumā ssievietei ilgākā laika periodā iedeva 14 000 eiro. Viņš pārdeva teju visu savu saimniecību, mobilos telefonus utt. Vēl vairāk – viņš izjauca savu ģimeni un izšķīrās no sievas, ar kuru kopā audzināja meitiņu.

Evita bija iestāstījusi Jānim, ka viņam jāiesaistās mistiskā grants karjera ieguves biznesā. Galarezultātā gan pilnīga katastrofa- palicis gan bez naudas, gan ģimenes. Tagad atceroties notikošo, viņš saka, ka bijis kā apburts, ko redzējuši arī viņa draugi, kas viņam prasījuši, ko viņš vispār dara.

Vēlāk gan  preilēnietis vērsās policijā, tomēr interesanti, ka pēc laika iesniegumu atsauca. Iemesls pārsteidzošs – neskatoties uz emocionālajiem pārdzīvojumiem un sadragāto ekonomisko stāvokli, viņš atkal uzsāka kopdzīvi ar Evitu.

 

Tikmēr Rodrigo kopdzīvi ar Evitu uzsāka laikā, kad viņa jau bija uzsākusi vīt tīklus ap Jāni. Rodrigo gan bija gudrāks un tik vienkārši neuzķērās uz ēsmas par mistisko grants ieguves biznesu. Tomēr, arī Rodrigo galu galā zaudēja lielu naudu – banknoti pa banknoti atdevis 10 000 eiro.

Lasi arī: Pēc atteiktas pabalsta izmaksas, duets Sandra grib ierādīt vietu VID ar savdabīgu triku

Evitas stāsts gan ne tuvu nav noslēdzies. Tikko Rodrigo esot saņēma vēsti no policijas, ka Evita tomēr nonākusi policijas rokās.

Vasarā ir jau gaidāma pirmā tiesas sēde. Policijas informācija liecina, ka minētie kungi nav vienīgie Evitas upuri.

 

Vairāk Bez tabu sižetā raksta otrajā lapā:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment